Meer dan een website laten maken

Meer dan 15 jaar helpen we bedrijven met webstrategie, webdesign, webdevelopment, content management, publicatie en site onderhoud, net zo betrokken en enthousiast als toen we begonnen. En met succes!!

Wat zeggen onze collega’s

Ralph Klerk

In ons vak zijn mensen of eigenlijk website bezoekers het belangrijkste uitgangspunt. Niet in de eerste plaats de webtechnologie, maar de gebruikers bepalen de weboplossing en hun wensen en behoeften veranderen constant. Onuitputtelijke inzet en ervaring spelen dan een belangrijke rol. Creativiteit en werken volgens begrijpelijke methoden en technieken biedt klanten een succesvolle weboplossing…

Ralph Klerk, eigenaar Websols

Ben je een autoriteit op jouw vakgebied dan beantwoord jij vragen. Jouw website is dan ook een autoriteit, en daar ontstaan kansen!!
Onze webconsultants

Welke websites gebruik je zelf graag? Eigen, toegankelijk en gebruiksvriendelijk gepresenteerd. Zouden jouw klanten daar anders over denken?
Onze webdesigners

Het is belangrijk een balans te vinden tussen mogelijkheden en wensen. Er zijn dan drie zaken van belang: standaarden, standaarden en standaarden…
Onze webdevelopers

Waarom kiezen voor Websols?

  • Kwaliteit

    Met onze kennis en ervaring, en een beproefde aanpak bieden wij een efficiënte oplossing. Wij werken met open source software die wereldwijd de standaard zijn voor websites, webshops en nieuwsbrieven. Deze kunnen snel worden geleverd en bieden een hoge kwaliteit tegen lage kosten.

  • Betrouwbaarheid

    Wij zorgen dat jouw doelen meer effect bereiken door het toepassen van de mogelijkheden van bijvoorbeeld content management, nieuwsbrieven en zoekmachine optimalisatie. Maar ook door mee te denken hoe online en offline communicatie elkaar kunnen versterken.

  • Betrokkenheid

    Ondersteuning na go live vinden wij heel belangrijk. Dan kunnen we nieuwe ideeën en mogelijkheden oppakken. We houden de software up-to-date en we zorgen dat de website 24/7 bereikbaar is. En bij vragen en opmerkingen is onze servicedesk altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden.