Wat houdt ons bezig?

Hoe maak je een goede nieuwsbrief?

“E-mail is in 2017 nog belangrijker” zeiden we al, en e-mail wordt steeds meer op een mobiel geopend. En in de DDMA Nationale E-mail Benchmark 2017 staan nog wat tips…

Hulp nodig bij Facebook advertenties?

Hoe zorg je ervoor dat jouw Facebook en Instagram advertenties zoveel mogelijk resultaat boeken? Facebook biedt hulp!!

Nieuwsbrief maart 2017

De afgelopen jaren hebben we veel aandacht besteed aan innovatie. Met software, zoals WordPress, Drupal en Magento voor het beheren van websites en webshops. Anderzijds met weboplossingen die jouw werk eenvoudiger maken.

Is jouw e-mail wel mobielvriendelijk?

E-mail wordt meer op een mobiel dan op een desktop geopend en er wordt ook meer op doorgeklikt. Zorg dus dat je nieuwsbrief goed leesbaar is op mobiel. Wij kunnen je helpen bij mobielvriendelijke nieuwsbrieven…

Opvallen in de Google zoekresultaten met Emojis 😜

De Emojis zijn terug in de Google zoekresultaten 👍, maar wel als ze relevant, nuttig en leuk zijn. Als je snel reageert, ben je nu nog een van de eerste en zal je zeker opvallen tussen alle zoekresultaten die alleen maar tekst bevatten 🙌. Hulp nodig?

8 op de 10 bedrijfssites onveilig, en die van jou?

Website bezoekers vullen vaak privacy gevoelige informatie in, zoals een naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Deze informatie wordt dan onversleuteld verstuurd en kan door kwaadwillenden worden onderschept. De wet schrijft voor persoonsgegevens goed te beveiligen en dus is een SSL certificaat noodzakelijk. Daar helpen wij je bij!!

Nieuwsbrief december 2016

Allereerst bedankt voor de fijne samenwerking in 2016!! Het was weer een succesvol jaar met enthousiaste opdrachtgevers, fantastische partners en leveranciers waar we op kunnen bouwen.

Niet alle huisartsen beveiligen persoonsgegevens

Zo vragen webformulieren voor bijvoorbeeld inschrijving en herhaalrecepten om privacygevoelige en medische informatie. Eigenlijk geldt voor alle sites met formulieren zonder beveiligde https-verbinding dat informatie open en bloot over het internet wordt verstuurd en kwaadwillenden eenvoudig identiteitsfraude kunnen plegen.

Beveilig jouw website

Is jouw website niet voorzien van een SSL certificaat dan kunnen bezoekers vanaf januari 2017 een waarschuwing krijgen dat de pagina onveilig is.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief

We houden je ieder kwartaal op de hoogte van de ontwikkelingen bij Websols en vernieuwingen in de markt voor weboplossingen.

Ook interessant

1 2 3 1.498