Wat houdt ons bezig?

Nieuwsbrief maart 2017

De afgelopen jaren hebben we veel aandacht besteed aan innovatie. Met software, zoals WordPress, Drupal en Magento voor het beheren van websites en webshops. Anderzijds met weboplossingen die jouw werk eenvoudiger maken.

Is jouw e-mail wel mobielvriendelijk?

E-mail wordt meer op een mobiel dan op een desktop geopend en er wordt ook meer op doorgeklikt. Zorg dus dat je nieuwsbrief goed leesbaar is op mobiel. Wij kunnen je helpen bij mobielvriendelijke nieuwsbrieven…

Opvallen in de Google zoekresultaten met Emojis 😜

De Emojis zijn terug in de Google zoekresultaten 👍, maar wel als ze relevant, nuttig en leuk zijn. Als je snel reageert, ben je nu nog een van de eerste en zal je zeker opvallen tussen alle zoekresultaten die alleen maar tekst bevatten 🙌. Hulp nodig?

8 op de 10 bedrijfssites onveilig, en die van jou?

Website bezoekers vullen vaak privacy gevoelige informatie in, zoals een naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Deze informatie wordt dan onversleuteld verstuurd en kan door kwaadwillenden worden onderschept. De wet schrijft voor persoonsgegevens goed te beveiligen en dus is een SSL certificaat noodzakelijk. Daar helpen wij je bij!!

Nieuwsbrief december 2016

Allereerst bedankt voor de fijne samenwerking in 2016!! Het was weer een succesvol jaar met enthousiaste opdrachtgevers, fantastische partners en leveranciers waar we op kunnen bouwen.

Niet alle huisartsen beveiligen persoonsgegevens

Zo vragen webformulieren voor bijvoorbeeld inschrijving en herhaalrecepten om privacygevoelige en medische informatie. Eigenlijk geldt voor alle sites met formulieren zonder beveiligde https-verbinding dat informatie open en bloot over het internet wordt verstuurd en kwaadwillenden eenvoudig identiteitsfraude kunnen plegen.

Beveilig jouw website

Is jouw website niet voorzien van een SSL certificaat dan kunnen bezoekers vanaf januari 2017 een waarschuwing krijgen dat de pagina onveilig is.

Nieuwsbrief september 2016

Websols gemist deze zomer? Binnenkort kan je ons niet missen… En dan is het laatste kwartaal van 2016 ook nog van start gegaan. Dus wil je in 2017 weer professioneel voor de dag komen met een moderne website? Dan is dit een goed moment daarmee te beginnen. Interessant voor jou of jouw relaties?

.shop domeinnaam registreren

Heb je een webshop? Dan kan je vanaf 26 september via ons een .shop domeinnaam registreren. Neem snel contact op voordat jouw domeinnaam al is geregistreerd!!

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief

Ook interessant

1 2 3 1.414