Wat houdt ons bezig?

Nieuwsbrief juni 2017

Wij komen al in de vakantiestemming, maar we zitten niet stil. Onze klanten kiezen voor een frisse start na hun vakantie met nieuwe weboplossingen!! Slim, want terwijl zij genieten van de zomervakantie, gaan wij lekker door 💪

Hoe maak je een goede nieuwsbrief?

“E-mail is in 2017 nog belangrijker” zeiden we al, en e-mail wordt steeds meer op een mobiel geopend. En in de DDMA Nationale E-mail Benchmark 2017 staan nog wat tips…

Hulp nodig bij Facebook advertenties?

Hoe zorg je ervoor dat jouw Facebook en Instagram advertenties zoveel mogelijk resultaat boeken? Facebook biedt hulp!!

Gratis Marketing Automation met mailtools van MailChimp

Stuur je al een welkomstmail aan nieuwe nieuwsbriefleden? En wil je klanten ook een verjaardagswens sturen, maar vergeet je dat steeds? We kunnen zelfs een stap verder gaan met het automatisch versturen van een bericht naar bezoekers die wel producten in het winkelmandje stoppen, maar niet afrekenen? Dat kan namelijk met Marketing Automation van MailChimp.

Nieuwsbrief maart 2017

De afgelopen jaren hebben we veel aandacht besteed aan innovatie. Met software, zoals WordPress, Drupal en Magento voor het beheren van websites en webshops. Anderzijds met weboplossingen die jouw werk eenvoudiger maken.

Is jouw e-mail wel mobielvriendelijk?

E-mail wordt meer op een mobiel dan op een desktop geopend en er wordt ook meer op doorgeklikt. Zorg dus dat je nieuwsbrief goed leesbaar is op mobiel. Wij kunnen je helpen bij mobielvriendelijke nieuwsbrieven…

Opvallen in de Google zoekresultaten met Emojis 😜

De Emojis zijn terug in de Google zoekresultaten 👍, maar wel als ze relevant, nuttig en leuk zijn. Als je snel reageert, ben je nu nog een van de eerste en zal je zeker opvallen tussen alle zoekresultaten die alleen maar tekst bevatten 🙌. Hulp nodig?

8 op de 10 bedrijfssites onveilig, en die van jou?

Website bezoekers vullen vaak privacy gevoelige informatie in, zoals een naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres. Deze informatie wordt dan onversleuteld verstuurd en kan door kwaadwillenden worden onderschept. De wet schrijft voor persoonsgegevens goed te beveiligen en dus is een SSL certificaat noodzakelijk. Daar helpen wij je bij!!

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief

We houden je ieder kwartaal op de hoogte van de ontwikkelingen bij Websols en vernieuwingen in de markt voor weboplossingen.

Ook interessant

1 2 3 1.634